Har du under det senaste året börjat jobba hemifrån? Känns det rörigt och oorganiserat på skrivbordet? Med smarta skrivbordstillbehör hittar du vad du behöver både snabbt och enkelt!

Gör arbetet lättare med rätt tillbehör. Vilka tillbehör du behöver varierar beroende på vilket slags arbete du utför.

Anslagstavla – håll ordning på möten och annat

Med en smart anslagstavla kan du enkelt hålla ordning på schemat och få uppgifter utförda i tid. Varför inte investera i en glasskrivplatta du fäster på väggen ovanför skrivbordet?

På så sätt kan du snabbt se vad som behövs göras och vad som kan vänta lite. Dessutom kan du fästa viktiga dokument på glasskrivplattan med magneter.

Skrivbordsunderlägg – skapar en atmosfär av arbete

Det kan kännas överdrivet att investera i ett skrivbordsunderlägg. Men det får både dator och papper att ligga stadigt och inte glida undan. Samt att det skapar en seriös atmosfär på hemmakontoret.

Välj ett skrivbordsunderlägg som matchar färgtemat på hemmakontoret, på så sätt blir det ett dekorativt tillägg!

Mediaförvaring – håll ordning på allt

Vilken slags mediaförvaring du behöver beror på vilket slags arbete du utför. Kanske använder du ett headset under arbetstid eller har du nytta av ett stöd för din tablet eller telefon?

Ett laptopstöd kan vara väldigt bekvämt för dig som använder datorn mycket. Det finns otaliga smarta lösningar att välja mellan!

Förvaringsboxar – bra till det mesta

I snygga förvaringsboxar kan du förvara det mesta du använder under en arbetsdag. Från anteckningsblock och pennor till viktiga dokument och magneter till anslagstavlan.

Lägg undan saker du inte använder dagligen för att skapa ordning och reda på skrivbordet. Det skapar en lugnare arbetsplats för dig!

Skrivbordsförvaring – för lätt åtkomst

Förvarar du pennor, gem och annat i diverse burkar på skrivbordet? Det ger inte ett seriöst intryck. Investera istället i en snygg skrivbordsförvaring. Det gör skillnad för humöret och ger även ett professionellt intryck under videokonferenser.